Praktisk info


Gravide

Graviditets undersøgelser:
Ca. 6 til 10 uger efter sidste menstruation er det tid til 1. graviditets undersøgelse hos egen læge. Hvis du i tvivl om sidste menstruation er det en god ide at kontakte lægen for nærmere vurdering. Typisk får du taget blodprøver og bliver interviewet til vandre og svangerskabsjournalen. Du vil blive tilbudt screening for medfødte misdannelser og evt. ekstra undersøgelser for diabetes og stofskiftet etc.
Ca. uge 25. Opfølgning på forløbet hidtil. Relevante undersøgelser udføres og dette kan være en god lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål og uklarheder undervejs i graviditeten.
Ca. 32 uge. Opfølgning på forløbet hidtil. Relevante undersøgelesr udføres og fokus er på forestående fødsel og start på en god første tid som forældre.
 

Børneundersøgelser

Sundhedsstyrelsen har udgivet en kort oversigt som kan findes her.
 
I det forebyggende sundhedsprogram indgår 7 børneundersøgelser ved henholdsvis 5 uger, 6 mdr, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år og 5 år.
Børnevaccinationsprogrammet som vi anbefaler man følger, består af vaccinationer ved 3 mdr, 6 mdr, 1 år, 4 år og 5 år. For piger endvidere HPV vaccine i 12 års alderen. Fra september 2019 er drenge også omfattet af tilbud om HPV vaccination.


Behandlere og øvelser

Behandlere 

Hvis du har fået en henvisning og skal finde en speciallæge kan du bruge Find behandler - her kan du se estimeret ventetid for behandlere i din kommune/region.

 

Øvelser

På disse sider kan du finde relevante øvelser til træning

https://sportnetdoc.dk/

Skulderproblemer

 Lægepraksissen


Lægeklinikken v. Christian Müller | Henrik Steffens Vej 1B | DK 1866 Frederiksberg C | Tlf.: 33310832


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk