Vacciner

Gratis vacciner:

Stivkrampe vaccination er gratis for alle (skal fornyes hver 10. år)

HPV-vaccine gives gratis til drenge, som er født i 2006 og frem.  For de der er ældre er prisen 1300,- pr. stik - Over 15 år skal have 3 stik og under 15 år skal have 2. Patienter i denne målgruppe skal selv købe vaccinen på apoteket.

HPV vaccinen gives også gratis til mænd som har sex med mænd

Influenza vaccination gives gratis hvis patienten:

  • Er 65 år eller derover
  • Har en kronisk sygdom
  • Er svært overvægtig med BMI over 40
  • Er gravid og mere end 12 uger henne

Tilhører du en af disse grupper, eller er du førtidspensionist, kan du få vaccinationen gratis fra den 1. oktober 2018 og året ud.

Vaccinationen er gratis for gravide, der er mere end 12 uger henne, samt for personer med immundefekt og deres husstandskontakter, i perioden 1. oktober 2018 til og med udgangen af februar 2019.

Man kan også blive vaccineret mod influenza selv om man ikke tilhører nogen risikogruppe, men i så fald er det ikke gratis. Hør nærmere i klinikken.

Kighoste
Det er konstateret mange tilfælde af kighoste. Kighosten er specielt farlig for de helt små spædbørn. Husk derfor at få alle børn vaccineret. Endvidere er der kommet tilbud til gravide er i uge 32 eller længere fra 1. november 2019  om gratis vaccine. 

 

 

Priser på attester

Lægeerklæring:

En lægeerklæring koster 300,-, som betales af patienten selv. Såfremt det er en lægeerklæring krævet af arbejdsgiver pga. sygdom, som SKAL arbejdsgiver betale for den, men patienten lægger ud for det.

Kørekortsattest:

En attest til kørekort koster 300,-, som indbetales via. mobilepay alternativt kan kontanter også modtages. Husk at medbringe et pasbillede, som skal underskrives


Lægepraksissen


Lægeklinikken v. Christian Müller | Henrik Steffens Vej 1B | DK 1866 Frederiksberg C | Tlf.: 33310832


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk